Peilių galąstuvas Hiamea „H1087“
Profesionalaus naudojimo peilių galąstuvas Hiamea „H1087“ išsiskiria savo aukščiausios klasės kokybe ir puikia stilinga išvaizda bei dizainu. Ergonomiškas galąstuvas pasižymi dviejų etapų galandimu, kurį sudaro deimantinis ir keraminis galandimo ratai.
Dviejų etapų galandimas
Hiamea „H1087“ peilių galąstuvas turi deimantine danga padengtą galandimo ratą, kuris yra skirtas šiurkštesniam galandimui. Keraminis galandimo ratas leidžia peilius galąsti švelniau. Ši dviejų etapų peilių galandimo sistema padeda pasiekti visapusišką idealų peilių pagalandimą.
Deimantinis galandimo ratas
Šio aukštos kokybės peilių galąstuvo deimantinis galandimo ratas galanda peilį vienu metu išorės ir vidaus kryptimis. Tokiu būdu užtikrinamas dar geresnis galandimo rezultatas ir efektyvumas.
Saugus naudojimas
Galąstuvo apačia padengta neslystančia medžiaga, kuri užtikrina, kad galandimo metu galąstuvas laikomas nenuslys. Patogi rankena iš nerūdijančio plieno įrankio laikymą padaro lengvesnį ir patogesnį. Galandama traukiant peilį pirmyn ir atgal, pasirinkus norimo etapo galandimą.
Peilių galąstuvo išskirtinės savybės:
• Unikali išvaizda ir stilingas dizainas bet kuriai virtuvei.
• Galąstuvo tipas: rankinis.
• Dviejų žingsnių galandimo sistema: šiurkštesnė ir švelnesnė.
• Galandimo ratai: deimantinė danga ir keramika.
• Saugi galąstuvo apačia galandimo metu neleidžia jam slysti.
• Galandama braukiant peiliu pirmyn ir atgal.
Peilių galąstuvo naudojimas:
Pastatykite peilių galąstuvą ant stabilaus paviršiaus. Atsižvelgdami į peilio ašmenų būklę, galąskite peilį vienu arba dviem etapais.
1 etapas. šiurkštesnis galandimas – deimantinis galandimo ratas.
Naudokite labiau atšipusiems peiliams. Lengvai spausdami braukite peilio ašmenimis per galąstuvą. Šio etapo galandimas rekomenduojamas rečiau.
2 etapas. Švelnesnis galandimas – keraminis galandimo ratas.
Šio etapo metu galutinai išlyginamas peilio ašmenų paviršius. Švelniai braukite peilio ašmenimis per galandimo elementą. Šio etapo galandimas rekomenduojamas dažniau, norint išlaikyti peilio aštrumą.
Po naudojimo atsargiai nušluostykite peilio ašmenis su drėgna medžiaga arba nuplaukite po tekančiu vandeniu ir kruopščiai nusausinkite.
Dėmesio: Nenaudokite peilių galąstuvo dantytiems peilių ašmenims ar žirklėms galąsti. Peilius galąskite švelniai, kad jiems nepakenktumėte. Neplaukite peilių galąstuvo indaplovėje ir nenardinkite jo į vandenį.